Van puzzel tot kubus:

een gelaserd aandenken uit multiplex

Wanneer je een opendeurdag organiseert, geef je de bezoekers graag een memorabel aandenken mee om hen te herinneren aan deze leuke dag. Zo ook het interieurbedrijf Maes Boons NV, dat ons een eigen ontwerp aanleverde om te lasersnijden en -graveren uit berken multiplex.

Hoe geef je je bezoekers een leuk aandenken mee, dat ze associëren met je bedrijf? Anno 2019 is het niet zo gemakkelijk meer om de mensen van hun sokken te blazen. Maes Boons NV hield het dus simpel en keerde terug naar de basics: puzzelen!

Zo gingen ze voor 50 houten visitekaartjes waarin het logo en de website gegraveerd zijn. Als kers op de taart kan je de uitgesneden puzzelstukjes, die op enkele punten nog aan het plaatje vastzitten, losmaken en ineen puzzelen tot je een klein kubusje hebt. Klinkt gemakkelijk, maar het is moeilijker dan het lijkt!

Logogravure multiplex

Waarom kiezen voor een gelaserd visitekaartje?

Wij geven je ideeën mee vorm. Zo wou interieurbedrijf Maes Boons NV aanvankelijk het materiaal ‘Fenix’ gebruiken. Na een kleine test bleek het materiaal heel mooi te graveren, maar te hard om mooi te snijden.

De uitvoering van het idee van de puzzelstukjes moest aan twee belangrijke eisen voldoen:

  • binnen een week klaar
  • betaalbaar

 

Om aan deze eisen te voldoen, kozen we voor het materiaal berken multiplex. Een veelgebruikt materiaal is de wereld van laser cutting dat mooi graveert en gemakkelijk snijdt.

 

Laten we praten

Neem contact op

OVER LASER TALES
Wij verbeteren de communicatie van bedrijven en organisaties dankzij lasergraveren.
Wij werken vanuit de regio Oost-Vlaanderen voor klanten in heel België en Nederland.

Oude Heirweg 7 – 9112 Sinaai, Belgium

Sarah@lasertales.be

+32 498 06 04 68

CONTACT